vellena

ibland stannar tiden och koncentrerar sig pa ogonblickets betydelse
lange sen jag skev, svart att ta sig tid och sitta o skriva o forsoka fa ner manga tankar pa kort tid
nu har jag hittat en dator med modem har ute i bushen och ar glad for det, for tio minuter sedan tog jag och maija en paus i bytittandet och fixandet med en lask pa en sjaskigt hak. har ar allt som hemma men mycket annorlunda skulle man kunna saga. per fragade pa facebook om alla pratade som apu har, svar: ja och de ar grymma pa det ocksa. har har mycket hant och jag har frangt runt och slappat och gnott. efter pondicheeri tog vi oss till narmaste tagstation och akte vidare med natttag till trivandrum. resan var forts skrammande eftersom vi inte fatt tag pa sa bar biljetter, men nar natten val var over och jag vaknade till alla dessa ljud och nya vyer forandrades min tro till den indiska jarnvagen. det ar svart att beskriva allt jag ser och vad jag kanner for jag har svart att fa grepp om det sjalv an, ibland mar jag jatte bra och ibland ar det svart pa manga satt. jag forsoker ta en dag i taget har och inte stessa for det klarar jag inte av just nu men ibalnd nar vi ar manga och viljor och tycken ar manga ar det komplicerat. just nu ar jag utanfor trivandrum dar byn vellena ligger och dar ligger ocksa mikraniketan, dar vi spenderar tva veckor nu. dagrana borjar tidigt med yoga uppe pa taket och idag hade vi skrattyoga vilket var mycket intressant pa manga satt..haha.. helt galet.. sen har vi frulle och sen dags for forelasning och sedan klunch och sen siesta pga varmen och sen fri lek eller program.. imoprgon ska vi ga pa bio utan oversattning och imorgon dagen efter det ska vi vandra upp pa en klippa och se solnedgangen. dagarna slutar med kvallsmat och sen samling uppe pa taket. i helgen blev det sol och bad i varkala, vilket passade mig utmarkt.. indiskt ol smakade ocksa gott.. den ar godare an svensk, pa samma nva som dansk faktiskt eller som brittiska stella.. kingfisher heter den har. nasta helg bar det av med piratbat pa kerelas gamla kanaler och vi har kaddat upp for temat med buller och bang, det blir fint.

ibland ar det svart att ta sig till alla nya seker
med tankarna pa allt jag lamnade hemma som jag fortfarande bar pa
men ibland kanns det sa otroligt langt borta
och jag marker att jag mar bast pa nya aventyr
man kan kalla det att fly
men jag kallar det for frihet

snart beger jag mig av pa egna fotter
i detta av mig alskade land
det ska bli spannande
langtar tills den dagen da jag funnit frid

har aven blivit faster igen
at en ebba och en sara
och det varmer sa otroligt i mitt hjarta
att tanka att de finns dar nar jag kommer tillbaka
kanner pa mig att det bli tva starka flickor

skriv garna en rad eller tva
det varmer sa mycket
nar allt ar lite kaos ibland

alskar er
alla mina vackraste och finaste


Kommentarer
Postat av: Axel

Heja!

Det låter som mycket spännande tillvaro med massor nya intryck och upplevelser. Jag skulle också vilja höra folk som pratar som Apu prata. Be dom säga "Thank you, come again!"

Som den vän av ordning, och tillika Artoist av den högre skolan, jag är vill jag dock påpeka att Stella Artois är från Belgien och inte från England. Och om ölen i Indien är lika god som Stella, då förstår jag inte vad jag gör i Sverige...

KRAM

Postat av: olle

hej finaste nettson.
fan vad fett nice det låter. jag vill också sitta på stranden och göra skrattyoga eller vad man nu befinner sig när man gör det.

jag saknar dig av hela mitt hjärta finaste henette. det är tomt i malmö utan dig. det är konstigt att besöka hugo när inte du är där. slita sig upp för helvetestrapporna och sen inte möta världens vackraste och roligaste tjej.
nåväl. nog om det!

hoppas att det blir fantastisk tid när du reser själv. har allt ordnat sig med ditt ex-jobb??

all kärlek och alla omtanke.

2008-01-27 @ 18:12:37
Postat av: Henrik

Tjena moss syrran!

Skönt att höra ifrån dig, du reder dig som vanligt förstår jag. Tänk att somliga tar omvägen via Indien för att uppleva skrattyoga. Det har vi haft hör i BÄSTerås i drygt fem år nu;)

På hemmaplan rusar livet på som vanligt. Familjen mår toppen och vi ser fram emot att träffa de nykläckta kusinerna nästa lördag. Mamma och Pappa var och hälsade på dem idag. Det verkar som om Ebba och Sara klarade "inspektionen".

Ta hand om dig och hör av dig snart igen.

Massor av kramar familjen W uppe i norr. (Med ett fortsatt skitdåligt vinterväder).

2008-01-27 @ 21:02:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback